Zagreb, 
Poslovno savjetovanje

Poslovni savjetnik

Poslovno savjetovanje kad god vam zatreba - nema razloga da se sami suočavate s teškim poslovnim odlukama.

  • Kad vam zatreba poslovni savjetnik savjetovat ćemo vas kako iskoristiti olakšice, oslobođenja i poticaje po Zakonu o porezu na dobit / dohodak i ostvariti maksimalne uštede kako bi kapital ostao za daljnji poticaj i razvoj tvrtke.
  • Pružit ćemo vam stručno poslovno savjetovanje tijekom cijele godine uz obaveznu pisanu izjavu o čuvanju vaših poslovnih tajni i davati vam odgovore na sva pitanja s kojima se kao poduzetnik možete sresti u svakodnevnom poslovanju.
  • Pomoći ćemo vam u poslovanju, biti ćemo točni, uslužni i stručni i davati ćemo vam ideje za upravljanje poreznim obvezama, a vaše porezne strategije biti će uvijek u skladu sa Zakonom.
  • Usmjerit ćemo vas prema ekonomičnom poslovanju i poreznim uštedama koje omogućuju porezni propisi i napraviti analizu poreznog opterećenja na temelju koje ćemo odrediti najefektivniju poreznu politiku.
  • U svakom obračunskom razdoblju dobit ćete izvješće o stanju tvrtke kako bi na vrijeme mogli donositi odluke i planirati poslovne poteze.
  • Savjetovat ćemo vas i upućivati na primjenu zakonskih propisa i neograničeno vam davati savjete o optimalnim rješenjima u pitanjima vezanim uz pravilan način izračuna porezne obveze i u svim upravnim postupcima pred tijelima državne uprave i lokalne samouprave.
  • Savjetovat ćemo vas pri odabiru software-a za poslovanje tvrtke, a po želji raditi ćemo i na vašem software-u.

Za više informacija i da saznate kako brzo i jednostavno izabrati pouzdani knjigovodstveni servis, čak i ako ga birate po prvi puta ili ako niste zadovoljni sadašnjim...kliknite na slijedeći link:

 
 
Poslovni savjetnik


Copyright ©2005 Lotesa d.o.o. za knjigovodstvene usluge. Sva prava pridržana.