Zagreb, 
knjigovodstveni servis

Knjigovodstveni servis Lotesa ima preko 70 zadovoljnih klijenata. Pročitajte što kažu neki od njih:

"Vaš knjigovodstveni servis daje mi precizna i pravovremena financijska izvješća koja su mi neophodna za vođenje tvrtke. Dajete mi i mogućnost da se koncentriram na svoje klijente. Preporučam Vas svakome kome je kao i meni potreban knjigovodstveni servis koji pruža cjelovitu uslugu."

Dean Ivičić
GSM - Zagreb,
Prodaja mobilnih uređaja i opreme,
Maksimirska 71, 01/2305-791
www.gsm-electronic.hr


"Sanja i njezini djelatnici su pravi eksperti u svojoj struci i zato svakome tko želi raditi isključivo s pravim profesionalcima preporučamo Knjigovodstvo Lotesa. Usluga je na visokom nivou i zadovoljstvo nam je raditi s njima."

Irena Cesar
Adriamed - Zagreb,
Veletrgovina medicinskim proizvodima,
Bukovčev trg 4, 01/2360-100


"Knjigovodstvo Lotesa vodi brigu o svim našim poslovnim knjigama i poreznim obvezama. Idealni su za ordinaciju poput moje koja želi ostvariti porezne uštede."

Dr. med. Irena Tomić Vrbić
Breznica,
Doktor primarne medicine,
Breznica 50, 042/626-672


"U znatnoj mjeri smo povećali uštede i smanjili porezna davanja i zato su nam Vaše usluge nezamjenjive. Uz to svi ste i kao osobe simpatični i dragi."

Zdravka Mujkić
Adria zdrava hrana - Zagreb,
proizvodnja i prodaja zdravih kolača,
Stojdraška 2, 01/3463-190
www.ivicaimarica.com


"Prvo sam pokušala povjeriti vođenje poslovnih knjiga jednoj drugoj firmi, ali nisam bila zadovoljna. Zatim sam prešla u Knjigovodstvo Lotesa i brzo su napravili temeljito „pospremanje i čišćenje“ mojih poslovnih knjiga i sada su uredne i u skladu sa svim zakonima i propisima. Vrlo su pouzdani i komunikativni."

Mira Prevarek
Trgovina i mesnica Gorčica,
Sv. Ivan Zelina,
Trgovina na malo i mesnica,
Zagrebačka cesta 43, 01/2065-702


"U svakom trenutku znam da se dobro i u skladu sa propisima brinete o mojim poslovnim knjigama."

Dr. med. Zoran Maravić
Breznica,
Doktor primarne medicine,
Breznica 50, 042/626-655


"Kad više nisam sam mogao voditi svoje poslovne knjige prijatelj mi je preporučio vašu tvrtku. Htio sam da sve bude točno, brzo i bez previše kompliciranja. Vrijeme koje sam uštedio i smanjio živciranje oko papirologije vrijedni su svake kune. Do sada sam imao samo pozitivna iskustva i zadovoljstvo mi je raditi sa svima u vašoj tvrtki."

Ante Sučić
Trafo - Vukovar,
Graditeljstvo,
Petra Preradovića 33,
098/1931-144


"S Knjigovodstvom Lotesa napokon mi ostaje više vremena da se fokusiram na svoje poslovanje."

Zvonko Lisičar
Autoprijevoz - Vukovar,
Prijevoz robe i tereta,
Majevičko naselje bb, 098/851-126


"Da naša tvrtka uspije trebala nam je podrška i pouzdani partneri. To smo dobili od Vas, Sanja. Vi i Vaš tim pružali ste nam pravovremene i precizne financijske izvještaje koji su nam pomogli da postignemo poslovni uspjeh. Iskazali ste profesionalnost i strpljivost. I dalje je zadovoljstvo raditi s Vama i preporučamo Vaše usluge."

Željko Fučkan
Auto Fučkan - Sesvete,
Autokuća i servis vozila,
I. Keleka 20a, 01/2007-893
www.auto-fuckan.hr


"Radili smo i s drugim računovodstvenim servisima i koristili njihove knjigovodstvene usluge, ali nikad nismo znali kakvo je pravo stanje naših financija. Knjigovodstvo Lotesa nam je napokon to omogućilo, uštedjelo nam vrijeme i dalo nam vrijedne sugestije."

Domagoj Fertalić
Fertalić - Zagreb,
Otpremništvo,
Donje Vrapče 43, 01/3496-557


"Prije nego što sam pronašla Knjigovodstvo Lotesa sastala sam se s 5 različitih računovođa i provela više sati u razgovorima s njima. Niti jedan nije ostavio dojam da ću biti više od običnog klijenta. Iz Knjigovodstva Lotesa odgovorili su mi odmah i izašli u susret svim mojim željama. Ubrzo sam ih angažirala za sve svoje računovodstvene i knjigovodstvene potrebe."

Dr. med. Josipa Rodić
Zagreb
Doktor primarne medicine,
Trg Ivana Kukuljevića bb,
01/3895-287


"Surađujemo već 3 godine i cijenimo Vaše znanje, fleksibilnost, pouzdanost i temeljitost. Iskreno mislimo da je Knjigovodstvo Lotesa i više nego kvalificirano za vođenje knjigivodstva svakog malog i srednjeg poduzeća."

Sebastijan Komel
Just - Zagreb,
Prodaja i proizvodnja prirodne kozmetike,
Bunićeva 5, 01/6061-199
www.naturaljust.si


"Želio bih da sam za Vaš knjigovodstveni servis saznao ranije. Vaše usluge su mi pomogle da budem siguran u točnost i urednost svojih poslovnih knjiga. Već nekoliko godina koristim Vaše usluge i preporučio sam vas svim svojim poslovnim partnerima."

Sebastijan Perković
Magnetic - Sesvete,
Prodaja građevinskog materijala,
Sesvetska cesta 64, 01/2014-287
www.magnetic.hr


"Sanja ima djelatnike koji su stručni i uvijek spremni pomoći. Brzi su i nude fleksibilnost potrebnu malome poduzetniku. Učinite si uslugu i nazovite ih odmah."

Mirko Jukić
Effectus - Zagreb,
Autokuća,
1. Lelijski odvojak 30, 01/2004-365


"Već godinama koristimo Vaše knjigovodstvene usluge i mislim da kvaliteta i uslužnost i dalje prelaze sva naša očekivanja. Zadovoljstvo nam je surađivati s vama i želim Vam puno uspjeha."

Ivan Habazin
Ziegler - Zagreb,
Proizvodnja, servis i prodaja vatrogasnih vozila,
Rakitnica 2, 01/2498-321
www.ziegler.hr

Za više informacija i da saznate kako brzo i jednostavno izabrati pouzdani knjigovodstveni servis, čak i ako ga birate po prvi puta ili ako niste zadovoljni sadašnjim...kliknite na slijedeći link:

 
 
Knjigovodstveni servis Zagreb


Copyright ©2005 Knjigovodstvo Lotesa d.o.o. za knjigovodstvene usluge. Sva prava pridržana.